El Festival TEST omplirà el nucli històric d’obres de microteatre

1120 test

Es podran veure 5 obres a Gironella 

Gironella acollirà per segon any consecutiu el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

El festival arribarà a Gironella el dissabte 24 de novembre a la tarda, i es podran veure cinc obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila: el CAU, la sala de plens de l’Ajuntament de Gironella, l’arxiu històric, el punt jove i el teatre parroquial. Les obres tenen una durada d’entre 15 i 25 minuts, per tant, els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure a Gironella son: un teatre d’intriga i comèdia, “Síndrome”; una comèdia teatral, “Duérmete niño”; un teatre de carrer amb música, clown, dansa i circ, “Les coses impossibles”; i dos teatres dramàtics, “Portrait” i “Moleskine”. Les obres es poden consultar en aquest enllaç.

El punt de trobada serà a les 17.30h a la Plaça de la Vila, i l’entrada serà amb taquilla inversa, és a dir, després de veure les obres cada assistent podrà fer l’aportació econòmica que cregui oportuna.

TESTIMONI ESCÈNIC

Gironella ha estat el primer municipi Berguedà en sumar-se a Testimoni Escènic, la xarxa de la Catalunya Central de suport a la producció en l’àmbit de les arts escèniques en format de residències i preestrenes d’espectacles. 

Testimoni Escènic va néixer amb la voluntat d’apostar per projectes professionals que no tenen facilitats ni de trobar llocs per fer una residència tècnica ni per tancar-se a treballar per la seva obra. A partir d’aquí, diversos municipis van mostrar interès per acollir les diverses propostes culturals, i Testimoni Escènic va anar creixent.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a