El Festival de la Berguedana de Thrash celebra el desè aniversari

0410 presentacio berguedanathrash

 El festival tindrà lloc dissabte 13 d’abril al Local del Blat

El Festival de la Berguedana de Thrash arriba a la desena edició convertit en un referent de la música heavy a la comarca, i amb un dels cartells més potents del festival. Enguany, un total de 7 grups participaran en aquesta marató del heavy metal. A més, com a novetat, a la tarda hi haurà un concert pels més menuts, amb el grup “Heavy per Xics”.

Durant la presentació, Lluís Vall, regidor de Cultura de l’ajuntament, va explicar que s’ha treballat conjuntament amb l’entitat de la Berguedana de Thrash per poder oferir una activitat diferent, innovadora, i que permetés obrir la música heavy a nous públics, amb el concert del grup “Heavy per xics”, que oferiran un tastet de cançons de heavy adaptades pel públic infantil.

Una altra de les novetats d’enguany és l’augment del nombre de grups. Ramon Bahi, membre de l’entitat i organitzador del festival, va explicar que en aquesta edició han apostat per oferir un cartell amb 7 grups, i han obert el festival a grups de fora de Catalunya, convidant a Vhäldemar, una banda de Heavy Metal de Barakaldo, nascuts a finals del 90.

LA BERGUEDANA DE THRASH

La Berguedana de Thrash és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat bàsica promoure la cultura del heavy metal i totes les seves variants a la comarca del Berguedà. 

L’entitat va néixer fa 12 anys quan un grup d’amics, aficionats al heavy, es van proposar apropar aquest estil de música a la comarca. El primer festival va arribar dos anys més tard, a l’Espunyola, i en la segona edició es va traslladar a Gironella, on s’ha celebrar any rere any.

Actualment l’entitat compta amb una vintena de socis, i tot i que l’activitat principal és l’organització del festival, també han col·laborat amb Insomnia Corporation, i participen a la Festa Major de Gironella, i a les barraques de Patum

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a