L’Ajuntament de Gironella crearà un documental sobre la vida a les colònies tèxtils

cromo viladomiuvell

Es fa una crida a les persones que hagin viscut i treballat a les colònies per participar-hi

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat un projecte per recuperar la memòria històrica del municipi: la gravació d’un documental sobre la vida a les colònies tèxtils de la vila.

El documental recollirà experiències, anècdotes i vivències de les 4 colònies del municipi. És per això que des de l’ajuntament es fa una crida a tots els gironellencs que han viscut o treballat a les colònies tèxtils de Gironella per poder ser entrevistats i formar part del projecte.

Lluís Vall, regidor de cultura i patrimoni, explica que aquest documental és un dels projectes que es duran a terme des del consistori per dinamitzar les colònies i recuperar la memòria històrica. Vall afegeix que és un projecte pioner, ja que mai s’han recollit els testimonis dels gironellencs que han viscut i treballat a les colònies en format audiovisual.

Les persones interessades en participar es poden inscriure fins el 21 de juny enviant un correu electrònic a grnl.comunicacio@gironella.cat o per telèfon al 938250033. Les gravacions es faran al llarg del dia 26 de juny.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a