El Festival de Poesia Vila de Gironella es consolida i amplia la seva oferta

ple municipal 

El festival arriba a la cinquena edició

El Festival de Poesia Vila de Gironella, organitzat per l’Associació Cultural Calamars en Tinta, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella i diverses entitats del municipi, arriba a la cinquena edició amb propostes per a tots els públics. Els actes, que comencen divendres 11 d’octubre, s’allargaran fins el 15 de novembre.

El certamen “conceptualitza una oferta poètica molt gran, passant per la poesia visual, experiencial i visualitzada” explica Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella. Vall destaca que el festival és un “projecte molt humil que ha aconseguit implicar i arrelar els gironellencs”, i incloure els millors poetes de Catalunya al cartell.

La programació d’enguany inclou més actes per a joves, com el Festival Jove , que donarà el tret de sortida aquest divendres. Vicens Zumajo, president de Calamars en Tinta, va explicar que serà un espectacle poètic, musical i teatralitzat a càrrec de joves d’entre 14 i 18 anys que formen part de La Closca i La Paparra, dues entitats teatrals del municipi.

PUna altre de les novetats d’enguany és el concurs de glosa per Instagram que s’allargarà fins el 15 de novembre, últim dia del festival, amb el concert de cançó improvisada amb “els millors d’aquest estil”, explica Zumajo.

El programa es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a