El microteatre arriba a Gironella amb el Festival TEST

Festival Test 

El festival se celebrarà el 23 de novembre

Gironella acollirà per tercer any consecutiu el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic  obert a propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. 

El festival arribarà a Gironella el dissabte 23 de novembre a la tarda, i es podran veure sis obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila. Les obres tenen una durada d’entre 15 i 25 minuts, per tant, els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure a Gironella son: una comèdia músical, “Tot esperant Joal joan”; dues comèdies, “Casualitats” i “Mirades”; un circ al carrer, “Miss Umbrel·la”; i una obra de teatre articulat “Operetta”, a càrrec de la companyia local La Paparra. Les obres es poden consultar en aquest enllaç

El punt de trobada serà a les 17.00h al Local del Blat i les entrades es poden comprar a través d’entradium, 5€.

TESTIMONI ESCÈNIC

Gironella ha estat el primer municipi Berguedà en sumar-se a Testimoni Escènic, la xarxa de la Catalunya Central de suport a la producció en l’àmbit de les arts escèniques en format de residències i preestrenes d’espectacles. 

Testimoni Escènic va néixer amb la voluntat d’apostar per projectes professionals que no tenen facilitats ni de trobar llocs per fer una residència tècnica ni per tancar-se a treballar per la seva obra. A partir d’aquí, diversos municipis van mostrar interès per acollir les diverses propostes culturals, i Testimoni Escènic va anar creixent.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a