Gironella presenta la primera programació estable del Culturtiza’t

culturitzat 

Concerto a Tempo d’Umore diumenge 19 de gener donarà el tret a la programació

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la primera programació estable del Culturitza’t, que inclou un total de 7 espectacles de màgia, teatre i música de gener a juny.

Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, ha explicat que enguany es presenta una oferta molt variada, amb estils artístics molts diversos, des d’espectacles infantils fins a obres de teatre, passant per espectacles on el públic es converteix en actor. Vall ha explicat que des del consistori feia anys que es treballava amb aquesta idea, però no es disposava dels equipaments necessaris. La legislatura passada es va renovar el Local del Blat, per transformar-lo en un espai escènic-musical ben equipat, que permet realitzar espectacles professionals, afegeix Vall.

El primer acte del Culturitza’t serà aquest diumenge, 19 de gener, amb Jordi Purtí i l’Orquestra de cambra de l’Empordà, que presentaran “Concerto a Tempo d’Umore”, un espectacle de música i humor apte per a tots els públics. Al febrer hi haurà un espectacle teatral de la Cia La Tal, titulat “Italino Grand Hotel”. Al març, hi haurà dos espectacles, el primer, diumenge 1 de març, coincidint amb Carnestoltes, “Party Game! T’atreveixes a jugar?”, en el que el públic es converteix en protagonista; i el segon, diumenge 15, “El silenci dels Telers”, un espectacle de la gironellenca Maria Casellas en el que l’ajuntament ha fet de mecenes. A l’abril arriba el primer acte musical amb la presentació el disc “I AM” de Paula Valls, diumenge 19, i al maig la màgia envairà Gironella amb la Gala Internacional Un Toc de Màgia, el primer festival de màgia de la comarca. L’últim espectacle serà diumenge 7 de juny amb “Humor Xou! Espectacle de mems i monòlegs”.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través del microsite del Culturitza't o a l’App de Gironella.

planol llar infants

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a