Gironella demana omplir els balcons de roses i confiar en el comerç local

balco roses Sant Jordi 

El comerç de proximitat ofereix servei a domicili de roses i llibres

L’Ajuntament de Gironella i el comerç local es readapten per celebrar la diada de Sant Jordi tot i el confinament. El consistori s’ha sumat a la campanya #TotsFemSantJordi, impulsada per la Casa Batlló, per omplir de roses els balcons i finestres del municipi, i impulsa activitats online pels més menuts.

Lluís Vall, regidor de Cultura, destaca la importància de seguir celebrant Sant Jordi, ni que sigui d’una manera totalment diferent, i per això, anima a tota la ciutadana a participar, i decorar els balcons amb roses pròpies fetes a partir de materials reciclats. Vall explica que per fomentar la participació s’ha organitzat un concurs a Instagram perquè els gironellencs puguin compartir una foto del seu balcó decorat. El guanyador s’emportarà un kit de floristeria.

El comerç de proximitat també se suma a la celebració de Sant Jordi adaptant-se a les mesures de seguretat establertes, i ofereixen servei a domicili de llibres i roses. A més, també ofereixen l’opció de fer ara la compra ara, i recollir-la quan s’acabi el confinament.

Els més menuts també podran gaudir de la diada. El consistori permet descarregar de forma gratuïta el conte de la història de Gironella, "Gironella, un viatge en el temps", i els dibuixos per pintar dels seus protagonistes. A més, la Biblioteca de Gironella s’ha unit a la celebració virtual, i dimecres 22 d’abril oferirà un taller en directe pel canal d’Instagram @bibliotecagironella dimecres 22 a les 16.00h pels infants en el que faran un llibre amb materials bàsics que podem tenir a casa, i la Llar d’Infants Estel Gironella i Bassacs ha preparat una versió en vídeo del tradicional conte de Sant Jordi amb final sorpresa.

Concurs d'Instagram. Com participar?

rsant jordi
  • Decora el teu balcó o finestra
  • Comparteix una fotografía del resultat a Instagram
  • Etiqueta a l’Ajuntament de Gironella - @ajgironella
  • Utilitza el hashtag #TotsFemSantJordi
  • La fotografía amb més m’agrada será la guanyadora
Es pot participar fins divendres 24, i cal tenir l’instagram obert per poder participar.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a