L’Ajuntament de Gironella estrena l’Espai Santa Eulàlia, a l’Església Vella

 

La Diputació de Barcelona i els fons FEDER de la Generalitat de Catalunya han subvencionat íntegrament les obres

Dimecres 12 d’agost a les set del vespre l’Ajuntament de Gironella inaugurarà la renovada Església Vella, ara sota el nom d’Espai Santa Eulàlia, un nou centre cultural ubicat al nucli històric. Aquesta actuació estava ja identificada en el Pla d’Equipaments Culturals de Gironella, que la mateixa Diputació de Barcelona va elaborar l’any 2012.

La renovació ha permès millorar les condicions de confort i ús de l’espai per poder potenciar l’ús de la sala com a espai d’activitats programades pel municipi. Concretament s’ha adaptat l’espai per fer-lo accessible i s’han substituït els tancaments de vidre. A més, s’han millorat les condicions lumíniques i de confort climàtic i s’han habilitat serveis higiènics, així com una renovació completa del terra.

Coincidint amb la inauguració d’aquest nou equipament s’estrenarà també el documental “La vida entre telers”, sobre la vida a les colònies tèxtils del municipi. Al documental hi ha participat gironellencs i gironellenques que van viure o treballar a les colònies i comparteixen les seves experiències i històries. L’estrena serà el mateix dimecres i es faran dues sessions, una a les 21.30h i la segona a les 22.30h.

Les places per assistir a l’estrena del documental són limitades, i cal reservar l’entrada trucant a l’Ajuntament de Gironella, de dilluns a divendres de 8.15h a 14.15h.

cartell inauguració església vella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a