El comerç local surt al carrer per la Fira del Motor

 

0315 fira motor 

Les entrades pels esdeveniments s’han de reservar a entradium.com

L’Ajuntament de Gironella ha presentat avui una nova edició de la Fira del Motor, adaptada a les mesures de seguretat marcades pel Procicat, amb el comerç i els cotxes clàssics com a protagonistes.

Els actes començaran divendres 19 amb el concert de la cantautora catalana SUU, del qual es faran dos passis, un a les 18.00h i un a les 20.00h (entrades exhaurides). Dissabte el cine formarà part de la programació amb la projecció de la pel·lícula Cars 3 en marc del projecte de Cinema Infantil, impulsat pel Consell d’Infants, i diumenge amb la projecció de Ford V Ferrari, per a joves. Diumenge arribaran els plats forts de la programació: la projecció de vídeos inèdits de la pujada en costa; la presentació del llibre “Cop de Teatre” de Francesc Latorre,  l’obertura de comerços, bars i restaurants i la passejada de cotxes clàssics.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, ha explicat que es tallarà el transit de vehicles a la zona de l’avinguda perquè els bars i restaurants puguin ampliar la terrassa i complir amb les mesures de seguretat. A més, Felius també ha explicat que des de l’Ajuntament es repartiran 400 vals de 5€ de descompte als establiments que obriran les portes el dia de la fira per entregar als clients que vagin a comprar de dijous a dissabte, i els puguin bescanviar el diumenge 21.

Paral·lelament a totes les activitats els aparadors dels comerços es transformaran en vitrines per exposar els dibuixos del concurs de dibuix en el que hi participen els alumnes d’educació primària de tots els centres educatius del municipi, i els alumnes de 1r, 3r i 4t d’ESO de l’IES Pere Fontdevila. Felius, ha destacat que el jurat del concurs seran els estudiants de batxillerat artístic del mateix centre.

cartell fira motor

ENTRADES

Les entrades per tots els actes, excepte el concert de la SUU són gratuïtes, però cal reserva prèvia.

Dissabte 20 a les 18.00h - Cinema infantil: Cars 3

Diumenge 21 a les 10.30h - Projecció vídeos inèdits “Pujada en costa”

Diumenge 21 a les 12.00h - Presentació del llibre “Cop de teatre”

Diumenge 21 a les 18.00h - Cine juvenil: Ford V Ferrari

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a