Gironella presenta una nova edició de la Fira del Motor

0315 fira motor gironella 2022

Diumenge 20 de març Gironella es convertirà en l’epicentre del motor

Aquest diumenge, 20 de març, Gironella viurà una nova edició de la Fira del Motor, que recupera la presencialitat després d’anul·lar les dues ultimes edicions per la Covid-19. Santi Felius, regidor de Promoció Econòmica, ha presentat avui les activitats que ompliran els carrers de la Perla de cotxes, comerç i entitats.

El tret de sortida serà diumenge a les 10.00h del matí a l’Avinguda Catalunya que es convertirà en un gran aparador comercial amb la presència de concessionaris, entitats, comerços i parades de productors  agroalimentaris i d’artesania. El carrer Balmes tornarà a acollir l’espai d’entitats, on diverses entitats del municipi mostraran la feina que realitzen durant l’any, i la plaça de l’Estació serà l’escenari del taller de castells per a infants de 5 a 13 anys, i de la Diada Castellera que comptarà amb els Castellers de Berga i els Castellers d’Esparreguera.

“Enguany també es recupera la trobada de cotxes clàssics i de temàtica esportiva, que celebra la 12a edició”, ha explicat Felius. Els vehicles es podran veure a partir de les 11.00h a la plaça Pi i Margall. Seguint amb la temàtica del motor el regidor ha explicat que el Local del Blat acollirà la presentació de l’equip “VisitGironella” que participa al Campionat de Catalunya de Rallys. 

Paral·lelament als actes del dia de la Fira també se celebrarà la setmana del comerç, i dilluns 21 de març s’inaugura l’exposició fotogràfica “La gènesi d’un somriure” a la Biblioteca Municipal, una exposició que explica l’evolució de Ràdio Gironella.

 

SETMANA DEL COMERÇ

Per tercer any consecutiu l’ajuntament, amb la col·laboració dels comerços de Gironella, organitza la campanya #Gironella és comerç per promocionar el comerç sostenible i de proximitat.  “Es busca premiar i fidelitzar els clients que de forma habitual compren al municipi.”, ha explicat Felius.  Des de l’ajuntament s’han repartit butlletes a tots els comerços i establiments de la vila. Per a poder participar els usuaris hauran de realitzar 4 compres per un valor de 15€ o més en diferents establiments del 14 al 20 de març. Amb la butlleta degudament segellada les persones participants podran recollir un petit obsequi a l’Ajuntament del 21 de març al 8 d’abril.

 

ACTES FIRA DEL MOTOR

cartell fira motor gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a