Gironella presenta una nova edició del Market Gironella Vila de Nadal

1115 market nadal gironella

L’Ajuntament i l’Associació de comerciants sumen forces per la campanya de Nadal

 

L’Ajuntament de Gironella ha presentat una nova edició del Market Gironella Vila de Nadal, eix central de la campanya de comerç al municipi, que se celebrarà del 3 de desembre al 5 de gener.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, ha explicat que el mercat, ubicat a la plaça de l’Estació, estarà obert un total de 24 dies, amb 21 parades diferents i més de 70 marques amb l’objectiu d’afavorir la rotació de paradistes i que les persones visitants sempre hi trobin una oferta diferent.

“Una de les novetats d’enguany és que s’incorporen parades amb productes alimentaris, i s’ha afegir una caseta més que l’any passat. A més a més, hem programat activitats diàries per complementar l’oferta comercial, com el concert de la Sara Roy, el 10 de desembre” ha explicat el regidor. Totes les activitats es poden consultar en aquest enllaç.

David Font, l’alcalde del municipi, ha destacat la importància del mercat pel comerç local, ja que permet atraure visitants i donar a conèixer el municipi, el seu comerç, i també la comarca. “La valoració dels visitants, comerços i paradistes de l’edició anterior va ser positiva, i en base a aquesta, s’ha dissenyat de nou el mercat potenciant elements per poder augmentar el volum de visitants” ha afegit Font.

Una de les activitats més importants de la campanya comercial és la Fira de la Puríssima, que se celebrarà el 8 de desembre amb parades de gastronomia al nucli històric, el tradicional tast de blat de moro, la trobada de gegants i un show cooking amb Lluc Crusellas, World Chocolate Master 2022, a l’Espai Santa Eulàlia.

Més enllà de les activitats del mercat, des de l’Associació de Comerciants de Gironella s’han organitzat dues campanyes de Nadal, una titulada Comprar a Gironella té premi. Per cada compra que es realitzi de l’1 de desembre al 5 de gener es podrà omplir una butlleta, i es participarà al sorteig de vals de descompte. La segona campanya es farà conjuntament amb altres municipis a través de la Federació de Comerç del Berguedà, i que es presentarà properament.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a