L'Ajuntament de Gironella i la Cambra territorial del Berguedà s’uneixen per impulsar ecosistemes d’innovació

0124 conveni cambra coworking 

Mitjançant l’acord, ambdues entitats contribuiran a dinamitzar la competitivitat dels emprenedors, start-ups i pimes dels conjunt del territori.

L’alcalde de Gironella, David Font, i el president de la Cambra territorial, Joan Boix, han signat avui al matí un conveni de col·laboració per promoure la creació d’ecosistemes que contribueixin a impulsar la competitivitat dels emprenedors, les start-ups i les pimes del conjunt del territori. Concretament, ambdues entitats han acordat unir esforços a través dels seus respectius coworkings, el HUB cambraDigital, de la Cambra de Comerç de Barcelona, i l’Espai 9 Coworking, ubicat a la Colònia Viladomiu Nou, per ampliar els seus serveis i contribuir així al desenvolupament economicoempresarial, tant de les empreses de Gironella com de les iniciatives sorgides a Barcelona.

L’acord estipula que ambdues entitats posin a disposició de la seva comunitat els seus respectius coworkings. Per una banda, la Cambra oferirà el HUB cambraDigital, un espai ubicat a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452) que treballa per promoure la transformació digital dels negocis i ofereix serveis d’alt valor afegit en innovació, internacionalització, talent, transformació digital i finançament, així com un espai de treball conformat per una àrea de cotreball, sales de reunió i un espai polivalent per celebrar-hi jornades o trobades.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Gironella posarà a disposició l’Espai 9, un coworking rural ubicat a la colònia de Can Viladomiu, el qual compta amb un espai de treball, sales de reunions i una zona de creació per impulsar les interrelacions i les sinergies entre el teixit productiu.

De fet, aquesta col·laboració és la punta de llança d’un projecte que la Cambra de Comerç de Barcelona està liderant i definint a través de les seves Cambres territorials, i el qual té com a objectiu teixir una xarxa de hubs distribuïts pel territori amb l’objectiu d’incentivar la innovació dels municipis que integren la demarcació de la Cambra de Barcelona. De fet, l’acord materialitzat avui se suma al que ja es va signar el passat mes de novembre amb l’Ajuntament de Manlleu, el qual establia la unió entre el HUB cambraDigital i el LAB. Espai coworking Manlleu.

La signatura del conveni ha comptat amb la participació del tercer tinent d’alcalde i regidor de polítiques de talent, innovació i turisme, Lluís Vall, de la directora de les Cambres territorials de la Cambra de Comerç de Barcelona, Txus Requena, i la responsable de la Cambra territorial del Berguedà, Anna Campasol.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a