S’obre la convocatòria de 2 places de taquiller/a per la piscina municipal

0516 personal piscina gironella

L’Ajuntament de Gironella ha obert la convocatoria de selecció de personal per treballar a la taquilla de  la piscina municipal la temporada 2023.  La convocatòria per treballar a la taquilla està oberta a totes les persones que en data d’inici del contracte tinguin l’edat mínima de 16 anys i nivell B de català.  

S’ofereix un contracte laboral a temps parcial d’un total de 441 hores per cada una de les persones seleccionades, en horari de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.30h amb torns variables marcats pel calendari.

Les persones interessades en la convocatoria poden presentar les sol·licituds fins el 26 de maig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (amb cita prèvia) o a través de la seu electrònica amb una instància genèrica, acompanyada d’una còpia del DNI, còpia del títol acadèmic que habiliti per participar a les proves, certificat que acrediti el coneixement de català els que el tinguin, i un currículum i documents justificatius dels requisits i mèrits que s’al·leguin.

Consultar les bases de taquiller/a

En les properes setmanes informarem del calendari d'obertura de la piscina municipal i del preu de les entrades i abonaments. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a