L’Ajuntament de Gironella contractarà 3 joves en marc del programa Primera experiència a l’Administració Pública

 1115 programa primera experiencia

Les sol·licituds es poden presentar al portal de feina activa

L’Ajuntament de Gironella participa al programa Primera experiència a l’Administració Publica, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i contractarà 3 joves d’entre 16 i 30 anys i que estan desocupats i inscrits com a demandants d’ocupació.

De les 3 places que s’ofereixen, una és per contractar un tècnic/a superior d’habitatge per donar suport en la creació d’una oficina d’habitatge i eficiència energètica i impulsar la transformació en aquestes àrees, tant en edificis públics com privats. Els altres dos perfils estan enfocats a la digitalització de l’administració, amb un perfil tècnic que plantegi propostes de millora i implanti un nou sistema de relació 365 dies a l’any. En paral·lel també haurà de fer tasques de suport administratiu vinculades a la secretaria-intervenció, i en moments puntuals suport a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Com a complement, es valorarà tenir coneixements de disseny gràfic i comunicació via xarxes socials, així com també l’ús d’eines informàtiques.

Per la plaça de tècnic/a superior d’habitatge es demanen estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior (rehabilitació i restauració, edificació) o grau universitari en Arquitectura, Arquitectura Tècnica i Edificació o Enginyeria). Per les places de digitalització es demanen estudis de CFGS en Administració i Finances o Màrqueting i Publicitat o grau universitari en Administració i Direcció d’empreses, Comunicació, Periodisme, Dret, Economia, Gestió i Sistemes d’Informació o Enginyeria informàtica.

David Font, alcalde del municipi, ha explicat que aquest programa permet contractar joves per un període de 12 mesos, començant l’11 de desembre, i apropar-los al sector públic, al mateix temps que adquireixen competències i habilitats professionals.

Les sol·licituds es poden presentar al portal feinaactiva.gencat.cat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a