Gironella presenta una nova edició de la Fira de Sant Josep, la Fira del Motor

fira motor

Diferents exposicions, la inauguració de l’ampliació de la Llar i una diada castellera completaran la programació

La Fira de Sant Josep marcarà, un any més, l’inici de la primavera a Gironella. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Àngels Sallés, ha presentat avui les principals novetats de la Fira, que convertirà el centre de la vila en un gran aparador comercial. Sallés ha confirmat la presència d’11 concessionaris, dos més que en l’anterior edició, i ha explicat que es treballa amb la previsió que el nombre de parades sigui similar o lleugerament superior al de l’any passat.

Des de dissabte a la tarda, l’Associació de Comerciants de Gironella omplirà el Local del Blat d’estands amb les millors ofertes del municipi, que es podran visitar també diumenge durant el matí i la tarda, quan es sortejarà un cap de setmana entre tots els participants. Paral·lelament, la plaça de l’Estació acollirà tan dissabte com diumenge les atraccions de la fira.

A més, la Llar de Gironella està d’estrena i obrirà les portes dissabte a la tarda perquè tots els gironellencs puguin veure les obres d’ampliació, que han permès incorporar dues noves aules per a activitats a la segona planta.

Diumenge de Fira

El plat fort de la fira de Sant Josep arribarà diumenge, amb parades al centre des de les 10 del matí. L’avinguda Catalunya serà l’escenari, un any més, de l’exposició de vehicles, mentre que les entitats del municipi es concentraran a la plaça Doctor Armengou. A més, a les 9 del matí començarà, a la plaça Pi i Margall, la 9a trobada de cotxes clàssics de Gironella. Ja al migdia, els castellers de Berga i els de Castelldefels oferiran una diada castellera a la cruïlla entre l’avinguda Catalunya i la carretera de Casserres.

Al llarg de diumenge també es podrà veure, a la sala de Cultura, l’exposició del concurs de Dibuix infantil de la Fira, que enguany arriba a la 30 edició i s’ha ampliat amb una categoria per a alumnes d’educació secundària.

“Obre els ulls”

Divendres a les 8 del vespre la Creu Roja presentarà a Gironella l’exposició fotogràfica ”Protegim la humanitat, acabem amb la indiferència”, un projecte de l’entitat subvencionat pel Fons Català de Cooperació. La de Gironella serà la primera parada d’una mostra que es preveu que recorri molts municipis d’arreu del país. L’exposició es podrà veure a l’Església Vella diumenge de 10.00 h a 14.00 h.

2n aniversari de la Biblioteca

Coincidint amb la Fira, la Biblioteca de Gironella celebra els dos anys de la seva obertura amb una programació especial. Divendres, a les 8 del vespre, acollirà el recital de contes i cançons “Paraules mogudes”, amb el cantautor “un tal Pere” i l’escriptor David Vila i Ros.

Dissabte, a les 11.30 h, es presentarà l’exposició “La Mirada Sagaç”, d’Àngel Prat, i dimarts dia 21 a les 19.00 h se celebrarà el segon aniversari commemorant el dia mundial de la poesia.

Podeu consultar el programa complet clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a