L’Ajuntament de Gironella serà un punt de venda de les targetes d’autobús Berguedà – Barcelona

cromo ajuntament02

A partir del dilluns vinent es podran adquirir les targetes del Pack Berguedà – Barcelona

Des de l’any 2015 desplaçar-se a la capital catalana és més econòmic per als gironellencs gràcies a la integració tarifària en transport públic a la comarca del Berguedà. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va posar a la disposició dels berguedans un pack de targetes de transport públic Berguedà-Barcelona de 7 zones a 52€ que, fins ara,  es podien adquirir a l’Administració de Berga d’ALSA i a l’Estació del Nord de Barcelona, però que partir del dilluns 25 de setembre també es podran comprar a l’Ajuntament de Gironella.

L’ajuntament disposarà del Pack Berguedà – Barcelona que inclou una targeta recarregable de 10 viatges d’ALSA, i una targeta T-10 d’una zona per a completar el viatge a Barcelona utilitzant altres models de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia), efectuant fins a tres transbordaments, sempre i quan el desplaçament sigui dins la primera corona tarifària i es validi la targeta en cada canvi de transport.

Les targetes es podran adquirir durant l’horari d’atenció al ciutadà, de dilluns a divendres de 8:15 a 14:15h, i dijous de 16:30 a 18:30h (excepte juliol i agost). L’ajuntament oferirà el servei de venda de targetes, però no el de recàrrega, per tant, els usuaris que vulguin carregar la seva targeta s’hauran de dirigir a l’Administració de Berga d’ALSA, o a l’Estació del Nord de Barcelona.

Per a més informació sobre la setena corona tarifària a la comarca del Berguedà podeu accedir a www.alsa.eswww.atm.catwww.gencat.cat o bé trucar al 902 42 22 42 o al 012.

 Podeu descarregar el díptic informatiu de la setena corona tarifaria aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a