Selecció de personal per a la piscina municipal de Gironella

cromo piscina

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 12 de maig

L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció de personal per a cobrir 3 places de taquiller i 1 plaça de manteniment de la piscina municipal.

Els horaris variables de les diferents ofertes laborals varien en funció de la plaça a ocupar. Així, hi haurà dues places de taquillers amb un contracte de setembre de 23,75 hores a la setmana del 18 de juny al 10, una en torn de matí, i una de tarda de dies feiners; una plaça de taquiller amb contracte de 19 hores a la setmana del 17 de juny a l’11 de setembre, en un torn únic de cap de setmana i festius; i un empleat de manteniment de 28 hores a la setmana de l’1 de juny al 14 de setembre.

Totes les persones interessades en ocupar algun d’aquests de treball podran presentar les sol·licituds fins el proper divendres 12 de maig al registre de l’Ajuntament de Gironella. Per a optar a un d’aquestes quatre places de feina s’ha de presentar una instància amb una còpia del DNI, una còpia del títol acadèmic que els habiliti per a participar a les proves, un certificat que acrediti el coneixement de català en cas de tenir-lo, i un currículum i els documents justificatius dels requisits i mèrits que al·leguin per tal que el tribunal els valori.

En aquest enllaç es poden consultar els requisits i informació sobre el procés de selecció. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a