L’Ajuntament de Gironella destina 100.000 euros en ajudes per al Pla de Reactivació Econòmica

reunio covid 

A partir del dilluns 18 de maig es podran tramitar les subvencions a través de la web municipal

El proper dilluns 18 de maig l’Ajuntament de Gironella obrirà la convocatòria de subvencions directes per empreses, professionals i autònoms de Gironella afectats per la cris de la COVID-19. Les ajudes formen part del Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Gironella amb el conjunt de mesures econòmiques aprovades per Ple el mes d’abril.

Podran sol·licitar la subvenció totes aquelles empreses, autònoms i professionals que tinguin l’activitat censada i ubicada al municipi que es van veure obligades, arran del Reial Decret 463/2020, del 14 de març, a suspendre la seva activitat, i en conseqüència han patit una reducció involuntària de la seva facturació.

Els interessats podran subvencionar les despeses de manteniment dels locals, serveis i centres de treball, les campanyes de promoció i màrqueting, el foment de noves activitats i nous serveis, així com les inversions per dur-les a terme, la creació de nous productes o qualsevol altre activitat, servei o inversió que correspongui a l’objecte de la convocatòria.

Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra ajuda, prestació, subsidi o subvenció destinada a aquesta mateixa finalitat, concedida per l’Ajuntament, o altres administracions o ens públic o privats. Les subvencions es resoldran de forma independent cadascuna i per ordre cronològic de presentació, i s’obren dos períodes de petició. El primer, és per l’aturada de l’activitat del primer trimestre del 2020, i la segona és per l’aturada d’aquest 2n trimestre. La quantia màxima de la subvenció serà de 500€, i la mínima de 150€, per cada una de les dues finestres de petició. La presentació de la sol·licitud no dóna dret directe a l’obtenció de l’ajut.

SOL·LICITUD

Dilluns 18 de maig s'obre la convocatòria de subvencions directes per empreses, professionals i autònoms de Gironella afectats per la cris de la COVID-19.

Per demanar la subvenció cal presentar una instància genèrica a través de la seu electrònica, adjuntant el formulari de sol·licitud degudament complimentat i tota la documentació necessària.

Bases de la convocatòria

Formulari de sol·licitud. Primer trimestre Obrir amb Adobe Reader. Cal descarregar el formulari i omplir-lo amb un lector de formularis (Adobe Reader, Foxit...)

Formulari de sol·licitud. Segon trimestre Obrir amb Adobe Reader. Cal descarregar el formulari i omplir-lo amb un lector de formularis (Adobe Reader, Foxit...)

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a