Gironella ultima la instal·lació d’un parc lúdic natural per a infants de 0 a 6 anys

0317 parc infantil

L’equipament es posarà en funcionament les properes setmanes

L’Ajuntament de Gironella està ultimant la instal·lació d’una estructura a la plaça de l’Estació, davant la Llar d’Infants Estel Gironella per crear un espai lúdic destinat a infants de 0 a 6 anys, elaborada amb materials naturals.

Paral·lelament, i seguint la metodologia del centre,  s’han ubicat 3 estructures més al pati de la Llar d’Infants Estel Gironella per generar un espai viu amb elements naturals que aportin un grau de curiositat a l’infant i el convidin a explorar i investigar. Lurdes Roset, regidora d’Educació explica que l’objectiu d’aquesta actuació és apropar i connectar els espais educatius a la col·laboració amb l’entorn.

 En aquest cas s’ha apostat per instal·lar elements amb unes característiques molt diferents a les dels altres parcs infantils del municipi, per tal de fomentar la relació amb l’entorn i la natura, l’expressió corporal i motriu més àmplia i l’experimentació amb materials i espais.

“Està previst que la instal·lació finalitzi en les properes setmanes, i que a finals de mes l’estructura principal ja es pugui utilitzar”,  ha afegit Roset.  Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport econòmic en marc del programa sectorial – “Equipaments responsables i educadors 2030” de la Diputació de Barcelona

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a