L’Ajuntament de Gironella crea una Oficina Municipal d’Escolarització

0526 oficina municipal escolaritzacio

Es posarà en funcionament a l’inici del curs 2022/2023

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), un nou servei d’acompanyament a les famílies del municipi en tot el procés de preinscripció, planificació i seguiment de l’escolarització de l’alumnat del municipi des de l’educació infantil fins a l’educació secundària obligatòria.

Les funcions de l’OME són informar i orientar a les famílies sobre l’oferta educativa del municipi i els processos de preinscripció i matrícula, procurar una distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques que en permeti la integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adequada per a tota la població escolar i l’escolarització de la matricula viva.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, ha explicat que l’oficina es posarà en funcionament al setembre, coincidint amb l’inici del curs 2022/2023.

 

 

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a