L’Ajuntament es reuneix al Departament d’Ensenyament per avançar en la construcció de la nova escola

L’Ajuntament es reuneix al Departament d’Ensenyament per avançar en la construcció de la nova escola

L'alcalde, David Font, i el regidor d'ensenyament, Roger Ballús, s’han trobat amb el nou director general de centres públics, Lluís Baulenas, per traslladar novament la preocupació i demanar agilitzar la construcció del nou centre educatiu de la vila

Aquest dimarts, 9 de febrer, a la tarda, l'alcalde i regidor d'ensenyament de Gironella, es van reunir al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, amb el nou Director general de Centres públics per exposar-li de primera mà la necessitat urgent d'iniciar la construcció de l'Escola pública de Gironella, que disposa de projecte executiu completament finalitzat des de la tardor de 2014.

El Departament d’Ensenyament s’ha compromès que la construcció de la nova escola pública començarà en l’actual legislatura

Ballús ha explicat que en la trobada s'ha abordat tot allò tractat amb els anteriors directors generals, així com també la necessitat d'acotar en el temps la licitació i execució de l'obra. Malgrat no donar dates exactes, sí que el Departament s'ha compromès que aquesta serà una obra que ha de començar en la legislatura actual. Un procés de construcció que es preveu de 23 mesos.

Tant l'alcalde com el propi regidor han demanat que sigui en aquest 2016 quan es disposi de l'acord de govern i la conseqüent dotació pressupostària de l'obra, que supera els 4 milions d'euros, si bé amb aquesta data exacte el Departament no s'ha pronunciat amb fermesa.

L'Ajuntament seguirà traslladant a Ensenyament la necessitat de l'obra, pendent des de fa molts anys, i vetllant perquè en els propers pressupostos del Govern de la Generalitat aquesta hi consti.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a