Inici del projecte educatiu del municipi "Gironella: Tots eduquem"

Inici del projecte educatiu del municipi "Gironella: Tots eduquem"

Es tracta d’un projecte de reforç escolar i acompanyament en el procés educatiu dels alumnes de primària de 6 a 12 anys i on preval la suma entre escoles, entitats i ajuntament

Gironella: Tots eduquem és un treball conjunt de les regidories d’Ensenyament i Atenció a les Persones, encapçalades per Roger Ballús i Mònica Flores, que coordinadament amb els centres educatius, l’educadora social i el voluntariat de Càrites i la Creu Roja es porta a terme al municipi.

Roger Ballús ha explicat que el projecte es desenvolupa des del passat dilluns, 15 de febrer, en diferents espais i dies. Així, els dilluns té lloc a la Biblioteca del centre de Bassacs, per a l’alumnat de cicle inicial, mitjà i superior. Mentre que a la vila, s’impartirà els dilluns, per a alumnes de cicle inicial, i els dijous per als de cicle mitjà i superior. La regidora d’Atenció a les persones ha matisat que això és així degut a la ubicació d’un centre a Bassacs i dos a la vila.

Està previst que el servei, que ha començat amb 35 alumnes inscrits, s’ubiqui definitivament a l’antic Institut de Sant Tomàs d’Aquino, que es troba en fase de rehabilitació

El projecte comptarà amb un seguiment setmanal amb tots els agents implicats i una avaluació trimestral, explica el regidor d’Ensenyament.

Els objectius que persegueix el programa són reforçar les competències escolars bàsiques, potenciar els hàbits i tècniques d’estudis, promoure les habilitats de desenvolupament personal com la responsabilitat, el compromís i les habilitats socials i treballar amb xarxa amb els agents educatius del territori.

Ambdues regidories implicades creuen que es tracta d’un projecte educatiu del municipi, important i necessari, que neix després de la detecció de la conveniència de destinar esforços i recursos en potenciar aquest suport a l’alumnat de primària.

De cara al proper curs 2016-2017 s’ha tramitat una petició econòmica per a la incorporació de més material i personal tècnic de reforç als voluntaris.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a