Una conferència del matemàtic Anton Aubanell inaugurarà el curs escolar 2016-2017 dins del Projecte Educatiu de Gironella

peg web

Aquest any, com a novetat, les xerrades previstes per les AMPES dels centres durant tot el curs escolar, comptaran amb una implicació directa de l’Ajuntament, que n’assumeix els costos i es compromet a incrementar la implicació municipal a la vessant informativa i formativa

La conferència ‘Matemàtiques que es toquen, es veuen i es viuen’ obrirà aquest dijous a les 18:30h, a la Sala d’actes de la Biblioteca, les conferències que al llarg de tot el curs s’impartiran a Gironella en el marc del Projecte Educatiu de Gironella (PEG). L’encarregat d’impartir la conferència serà Anton Aubanell, catedràtic de matemàtiques a l’Institut Sa Palomera (Blanes) i professor del departament de Matemàtica Aplicada de la UB.

La conferència d'enguany està consensuada amb les diferents AMPES del municipi, amb qui s'ha establert una comissió on es tracten les xerrades i conferències que durant tot el curs es portaran a terme. Aquest any, com a novetat, totes les xerrades comptaran amb una implicació directa de l'Ajuntament assumint-ne els costos. L’alcalde de Gironella i responsable de l’àrea d’educació, David Font, remarca, en aquest sentit, “el compromís del consistori d'incrementar la vinculació municipal amb aquesta vessant informativa i formativa”.

El Projecte Educatiu de Gironella és un pla municipal iniciat durant la passada legislatura que pretén que tots els agents que intervenen, directa o indirectament amb els alumnes dels diferents centres (des de la llar infants fins a secundària) treballin conjuntament projectes per millorar l'educació. El programa també va enfocat a mestres, professors, i pares i mares.

Les conferències inaugurals són el primer dels projectes engegats el curs 2014-2015 en el marc del PEG, i a les que s’han sumat el servei de reforç escolar i el servei socioeducatiu itinerant del Berguedà.

Podeu consultar el cartell aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a