Obertes les preinscripcions per a les llar d’infants municipals per al curs 2017-2018

20170501 escolabressol

La llar d’infants de Gironella disposa de 53 places, i la de Cal Bassacs de 21

L’Ajuntament de Gironella inicia les preinscripcions per obtenir una de les places vacants a les Llars d’Infants Municipals del municipi, ubicades a Gironella  i Cal Bassacs –Estel Gironella i Estel Bassacs-, en què les famílies sol·licitants podran fer una única inscripció indicant el centre d’ensenyament escollit per odre de preferència. 

Els tràmits, que comencen aquest dimarts 2 de maig i s’estendran fins el dilluns dia 15 de maig, podran fer-se al mateix consistori  de dilluns a divendres, de 8.15 h a 14.15 h i els dijous, de 16.30 h a 18.30 h.

Al procés de preinscripció s’haurà de presentar el llibre de família, el DNI de la persona sol·licitant ja sigui pare, mare o tutor legal i la targeta sanitària del menor. Només es pot fer una única inscripció o sol·licitud, posant els centres d'ensenyament per ordre de preferència. 

Podeu consultar més informació oficial sobre el procés de preinscripció clicant aquí

Descarregueu aquí el model oficial de sol·licitud.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a