Aquest dimarts 5 de setembre torna “A les tardes juga al carrer”

juga carrer

Després de la parada d’aquest agost, els dies 5 i 7 de setembre tornen les activitats infantils

El projecte “A les tardes juga al carrer” omplirà novament de jocs i tallers la plaça de les 18 a les 20h de la tarda dels dies 5 i 7 de setembre. Les activitats són obertes a tothom i no cal inscripció prèvia per participar-hi.

Aquesta iniciativa busca crear un punt de trobada atractiu al carrer, promoure els beneficis del joc entre els més menuts, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències.

Les diferents entitats han comptat amb la col·laboració de diverses entitats i serveis dels municipis  i és per això que l’Ajuntament de Gironella, l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal de Berguedà volen agrair la implicació i el compromís que han mostrat totes les entitats col·laboradores. 

Finançament

Aquest projecte té el suport de l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Gironella i de Berga  i està desenvolupat per Rural Salut. Està finançant pels propis ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a