Gironella constitueix per primera vegada el Consell d’Infants del municipi

consell infants gironella

Sessió plenària de constitució del Consell d’Infants.

Gironella ha creat per primera vegada el Consell d’Infants del municipi en un acte celebrat avui a la sala de plens de l’Ajuntament. El nou Consell està format per 11 alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi. Aquest nou òrgan municipal serà l’encarregat d’escollir un projecte pel municipi adreçat a infants de 0 a 12 anys.

Durant la sessió plenària de constitució l’alcalde de Gironella, David Font, ha donat la benvinguda als assistents, i els ara ja consellers, han jurat el càrrec. Amb el Consell d’Infants ja constituït, s’ha aprovat fer unanimitat fer reunions mensuals, i un pressupost de 6.000€ per invertir en el projecte escollit.

Els consellers han estat elegits pels seus companys d’escola, i a partir d’ara, són els encarregat de presentar les propostes al Consell d’Infants. Durant les sessions plenàries els consellers es reuniran amb els tècnics municipals que els orientaran en funció de la viabilitat dels projectes. 

David Font explica que l’objectiu del Consell d’Infants és apropar el dia a dia de les institucions als alumnes del poble, permetre que s’expressin i que se sentin partícips del municipi. Font s’ha mostrat agraït per la voluntat de participació dels infants i lesescoles en aquest nou projecte, i demana als consellers i als infants que s’impliquin en el dia a dia del municipi, i tirin endavant un projecte que els faci il·lusió. També ha destacat que aquesta iniciativa permet als infants aprendre a treballar en equip i està convençut que el projecte escollit permetrà millorar Gironella.  

La creació del Consell d’Infants es va aprovar en Ple Municipal a principis d’any, i forma part del Projecte Educatiu de Gironella, engegat l’any 2012. Durant les setmanes prèvies a la creació del Consell l’alcalde, David Font, ha realitzat sessions informatives perquè els alumnes entenguessin el funcionament de l’òrgan.

 

Consellers del Consell d’Infants

Aroa Andrade

Jan Carbonell

Maria Carrasco

Maria Felius

Laia Font

Raul Martínez

Martí Puig

Ivan Raja

Jan Rota

Elisa Serra

Josep Vilà

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a