El Consell d’Infants de Gironella comparteix experiències amb el seu homòleg martorellenc

0604 consell infants gironella martorell

El Consell d’Infants de Gironella visita el Parc d’Europa, Martorell

El Consell d’Infants de Gironella s’ha desplaçat a Martorell per reunir-se amb el Consell d’Infants de la ciutat del Baix Llobregat. La trobada ha tingut lloc al Parc d’Europa, i els consellers han compartit idees i experiències.

L’objectiu de la visita era que els joves consellers tinguessin l’oportunitat de compartir experiències i idees amb els seus homòlegs martorellencs. A més, els gironellencs han aprofitat per conèixer la remodelació del parc i analitzar-ne les diverses àrees de joc.

David Font, alcalde de Gironella i regidor d’ensenyament, explica que a les diverses sessions de treball amb els consellers la idea de reformar el Parc de l’Estació ha guanyat protagonisme. Segons Font, la trobada ha permès que els joves consellers coneguessin de primera mà la reforma d’un parc infantil, i poguessin prendre idees per fer-les realitat a la Vila.

Els consellers gironellencs van conèixer la remodelació del Parc d’Europa de Martorell a través de les xarxes socials i la van identificar com a singular i i innovadora. El parc compta amb  diferents àrees de joc del parc: tobogans, tirolina, gronxadors, jocs d’equilibri, espai d’activitats lúdiques inclusives; jocs de reunió i àrea de 0-3 anys.

CONSELL D’INFANTS DE GIRONELLA

El Consell d’Infants de Gironella es va constituir per primera vegada el passat mes de desembre, i està format per un total d’11 alumnes de 5è i 6è de les tres escoles de Gironella.

Des de la creació els consellers s’han reunit mensualment per escollir un projecte pel municipi adreçat a infants de 0 a 12 anys amb un pressupost de 6.000€. 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a