El Consell d’Infants aposta per millorar el parc de la nova plaça de l’Estació

cloenda consell infants

Els consellers s’han reunit mensualment a l’ajuntament

Dimecres 25 l’Església Vella va acollir l’acte de cloenda del Consell d’Infants de Gironella. Els consellers, acompanyats de l’alcalde, David Font, van presentar als seus companys de classe la feina que han fet els últims mesos, i el projecte guanyador: millorar el parc de la nova plaça de l’Estació.

Durant l’acte, David Font, va elogiar els consellers per la feina feta en aquests mesos i es va mostrar molt satisfet del primer any del projecte. Font va destacar la importància de que els infants s’impliquin amb el poble, i va assegurar que el Consell d’Infants els hi dona aquesta oportunitat.

D’altra banda els joves consellers van animar a la resta de companys a implicar-se amb el Consell d’Infants, i van explicar la metodologia de treball, el funcionament de les reunions, i el projecte guanyador. A més, 6 dels consellers van aprofitar per a acomiadar els seus companys i el càrrec, ja que l’any vinent cediran la seva plaça a nous alumnes.

El projecte guanyador competia amb propostes com ara la creació d’un skate park, un parc d’aventures, o un carril bici, entre altres. Les propostes van sortir de totes les classes, i els consellers les van traslladar als seus homòlegs. Amb totes les propostes a la taula, es van fer votacions, i la guanyadora va ser la millora del parc infantil de la nova plaça de l’Estació.

Després d’escollir el projecte, els Consellers van visitar el seu homòleg martorellenc per a compartir idees i experiències, i van aprofitar per conèixer la remodelació del Parc d’Europa (Martorell). La visita els va servir per a analitzar les diverses àrees de joc i agafar idees pel nou parc de Gironella.

Actualment, el projecte es troba a la fase final, i els consellers ja han escollit quines àrees de joc inclourà el nou parc infantil: un tobogan, un Hurricane, una tirolina i un gronxador niu. La tasca, però, no ha estat fàcil, ja s’han hagut d’adaptar al pressupost, 6.000€.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a