“A les tardes juga al carrer” tornarà aquest estiu a Gironella

 programa tardes juga carrer gironella

Les activitats començaran dimarts 26 de juny

Aquest estiu la Plaça de l’Estació s’omplirà d’activitats infantils amb la tercera edició del projecte “A les tardes juga al carrer”. Els jocs i tallers començaran dimarts 26 de juny i s’allargaran tot el mes de juliol, i la primera setmana de setembre. Les activitats, gratuïtes i obertes a tothom es faran els dimarts i dijous de 18.00h a 20.00h.

Les propostes busquen crear un punt de trobada atractiu al carrer per als més menuts de Gironella, i promoure els beneficis del joc, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències a través de la cooperació, la resolució de conflictes i la diversitat cultural, entre d’altres.

L’activitat, desenvolupada per Rural Salut, compta amb el suport de les professionals dels serveis socials de l’Ajuntament de Gironella, l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà i el Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB). A més, en aquesta edició, també hi participaran diverses entitats del poble, com ara el Club Petanca Gironella, la Biblioteca de Gironella i el Banc del Temps del Berguedà.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a