S’obre la convocatòria d’ajuts per a materials i llibres pel curs 2018/2019

 20160218 projecteducatiu

Les sol·licituds es poden presentar fins el 13 de juliol

L’Ajuntament de Gironella, conscient de la problemàtica que pot suposar per algunes famílies l’adquisició de llibres i material escolar, obre la convocatòria d’ajuts per a material i llibres pels alumnes empadronats a Gironella pel curs 2018-2019.

L’objecte d’aquesta convocatòria, tal i com ha explicat l’alcalde, i regidor d’ensenyament, David Font, és l’atorgament d’ajuts de material i llibres als alumnes empadronats a Gironella i que estiguin matriculats en centres públic o concertats d’educació infantil, primària, i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials, o econòmiques. Font també ha explicat que el pressupost per aquesta subvenció es manté en 7.000€ , la mateixa quantitat que el curs anterior, i ha recordat que l’any passat es van cobrir totes les sol·licituds que complien els requisits, sense gastar tot l’import previst.

Els ajuts, coordinats amb l’educadora social i les direccions dels centres educatius, es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, permeten ampliar el ventall de caràcter econòmic de les famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 13 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic, de 8.15h a 14.15h de dilluns a divendres. Es poden consultar les bases i la convocatòria en aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a