S’obre el concurs pel servei de càtering de les llars d’infants de Gironella

cromo ensenyament00

Les ofertes es poden presentar fins el 2 d’agost

L’Ajuntament de Gironella ha publicat la licitació del servei de càtering de la llar d’infants Estel Gironella, i la llar d’infants Estel Bassacs. El valor estimat del contracte és de 74.536,00€ i té una durada de 3 anys més un d’addicional de pròrroga.

El municipi de Gironella disposa de 2 llars d’infants municipals amb una capacitat màxima de 85 places educatives de 0 a 3 anys. L’horari d’obertura d’aquests centres fa necessari que s’ofereixi servei de menjador complert als migdies per poder facilitar la plena conciliació laboral dels pares, mares o tutors i l’escolaritat dels alumnes.

L’anunci de licitació, que va sortir publicat al perfil del contractat i al BOPB, contempla el servei de càtering diari, de dilluns a divendres, en el servei de menjador (dinars), atenent les necessitats diàries tant pel que fa a la preparació dels àpats i la posterior distribució, així com el manteniment dels aliments en òptimes condicions per al consum dels infants de la llar d’infants. En concret, el servei inclou l’adquisició dels aliments i primeres matèries, la seva conservació i emmagatzematge, l’elaboració i la confecció dels menús diaris, i el trasllat dels menús a les llars d’infants.

Es pot consultar l’anunci de licitació aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a