Gironella renova el Consell d’Infants del municipi

D4A5CA31 77DC 4DC6 BC22 3EE2D1C41422

Acte de constitució del Consell d’Infants

Gironella ha renovat els càrrecs del Consell d’Infants del municipi en un acte celebrat avui a l’Església Vella. Aquest òrgan municipal serà l’encarregat d’escollir un projecte pel municipi adreçat a infants de 0 a 12 anys. El nou Consell està format per 11 alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi, 6 dels quals s’estrenen al càrrec. 

Durant la sessió plenària de constitució l’alcalde de Gironella, David Font, ha donat la benvinguda als assistents, i els nous consellers, han jurat el càrrec. Amb el Consell d’Infants ja constituït, s’ha aprovat per unanimitat fer reunions mensuals, i mantenir el pressupost en 6.000, com l’edició anterior.

Els nous consellers han estat elegits pels seus companys d’escola, i a partir d’ara, juntament amb la resta de consellers, són els encarregat de presentar les propostes de les classes al Consell d’Infants. Durant les sessions plenàries els consellers es reuniran amb els tècnics municipals que els orientaran en funció de la viabilitat dels projectes. 

 

David Font explica que l’objectiu del Consell d’Infants és apropar el dia a dia de les institucions als alumnes del poble, permetre que s’expressin i que se sentin partícips del municipi. Font s’ha mostrat agraït per la voluntat de participació dels infants i les escoles en aquest nou projecte, i demana als consellers i als infants que s’impliquin en el dia a dia del municipi, i tirin endavant un projecte que els faci il·lusió. També ha destacat que aquesta iniciativa permet als infants aprendre a treballar en equip i està convençut que el projecte escollit permetrà millorar Gironella.  

 

La creació del Consell d’Infants es va aprovar en Ple Municipal l’any 2017, i forma part del Projecte Educatiu de Gironella, engegat l’any 2012. Durant les setmanes prèvies a la creació del Consell l’alcalde, David Font, ha realitzat sessions informatives perquè els alumnes entenguessin el funcionament de l’òrgan. El primer Consell d’Infants de Gironella es va crear el curs passat, i el projecte escollit per millorar el municipi va ser la reforma del parc infantil de la Plaça de l’Estació, coincidint amb la remodelació d’aquest espai.

Membres del Consell d’Infants

. Elisa Serra
. Martí Puig
. Berta Boix
. Martí Macià
. Pol Parcerisa
. Laia Font
. Jan Carbonell
. Iris Morales
. Biel Gonzalez
. Aroa Andrade
. Jan Racero

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a