“Qui t’entengui que et compri”, conferència inaugural del curs escolar 2018-2019

1107 conferencia inaugural curs

La xerrada d’inauguració del curs tindrà lloc dimecres 14 de novembre a la Biblioteca de Gironella

El proper dimecres 14 de novembre la sala d’actes de la Biblioteca de Gironella acollirà la conferència inaugural del curs escolar 2018-2019 “Qui t’entengui que et compri! Un canvi de mirada en l’acompanyament cap a l’adolescència”, a càrrec de David Codina i Riqué. La xerrada, destinada a famílies amb fills/es en edat de primària, secundària i batxillerat, planteja un canvi de mirada de l’educació, a paritr del canvi que també suposa el pas de la infantesa a l’adolescència.

Aquest acte forma part del Projecte Educatiu de Gironella (PEG), un projecte que pretén que tots els agents que treballen, directa o indirectament amb els alumnes dels centres, i en les diferents etapes escolars, treballin conjuntament per millorar el sistema educatiu de la vila.  El programa també va enfocat a mestres, professors, pares i mestres.

Continuant amb el funcionament del curs passat, una comissió establerta amb les diferents AMPES del municipi consensuarà les conferencies d’enguany, i totes les xerrades comptaran amb una implicació directa de l’Ajuntament, qui n’assumirà els costos.

Aquest curs escolar comença a Gironella amb un total de 789 alumnes matriculats; 69 a les escoles bressol; 450 a educació infantil i primària i 270 a educació secundària i batxillerat.

Es pot consultar el programa aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a