Gironella treballa per millorar la inclusió social

 0617 foto ssib

El SSIB i Gironella tots eduquem celebren la fi de curs

El Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà i el projecte Gironella tots eduquem celebren la fi de curs amb un acte de cloenda amb l’actuació de La Pallassa Trafalgar. Ambdós projectes formen part de les iniciatives de l’ajuntament per a treballar la inclusió social.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les pPersones, destaca la bona acceptació dels projectes, que any rere any van guanyant participants, i afirma que des de l’ajuntament es treballa per poder mantenir iniciatives d’inclusió social i crear-ne de noves.

A l’acte de cloenda hi van assistir representants de l’ajuntament, representants del Consell Comarcal, tècnics de Creu Roja i Càrites, les educadores i integradores socials dels serveis, voluntaris de les entitats, personal docents dels centres d’educació primària i secundària de Gironella, i familiars dels infants. Aquest curs hi han participat un total de 56 infants.

Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà

El Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) és un servei que ofereix l’Ajuntament de Gironella i el Consell Comarcal del Berguedà amb l’objectiu de realitzar una tasca social i educativa durant el temps de lleure dels infants de 6 a 12 anys.

Aquest servei facilita que els infants visquin situacions educatives enriquidores i profitoses per al seu desenvolupament com a persones. Totes les activitats serveixen per estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat i la socialització dels infants, i oferir suport a les famílies en la seva tasca educativa.

Gironella Tots Eduquem

Gironella Tots Eduquem” és un projecte de reforç escolar i d’acompanyament en el procés educatiu d’alumnes de 6 a 12 anys escolaritzats en els centres d’ensenyament de primària de Gironella.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a