El projecte “Gironella tots eduquem” renova el conveni de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”

cartell fireta 

Gironella tots eduquem és un projecte de reforç escolar i acompanyament

L’Ajuntament de Gironella i l’Obra Social “La Caixa” han signat un acord de col·laboració, per finançar el projecte “Gironella tots eduquem”, de reforç escolar i acompanyament en el procés educatiu d’alumnes escolaritzats en els centres d’ensenyament d’Educació Primària del municipi.

“Gironella tots eduquem” va néixer l’any 2015 arran de les demandes dels centres d’ensenyament d’Educació Primària d’un servei de reforç escolar que cobrís tota la demanda. Des de les regidories d’Atenció a les Persones i Ensenyament, juntament amb Càritas i Creu Roja, es va impulsar el projecte, i es va fer una detecció real de les necessitats.

Aquest projecte va destinat a infants d’entre 6 i 12 anys escolaritzats als centres del municipi que presenten dificultats d’aprenentatge i tenen predisposició a aprendre. Les sessions comencen amb l’inici del curs escolar, i s’allarguen fins al mes de juny.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que el projecte permet oferir un conjunt d’espai adequats per estudiar, donar suport amb les dificultats per fer el treball personal fora de l’horari del centre educatiu, i promoure habilitats de desenvolupament personal, entre altres.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones, destaca la transversalitat del projecte ja que tant agents educatius com socials treballen directa o indirectament amb els alumnes dels centres en les diferents etapes escolars, així com la participació dels infants en activitats solidàries, com ara el taller de roses per Sant Jordi.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a