La preinscripció per a les llars d’infants municipals començarà el 18 de maig

 

La preinscripció es farà online, i les places disponibles seran 35

Gironella disposa de 66 places entre les dues llars d’infants ubicades al municipi, la Llar d’Infants Estel Gironella, i l’Estel Bassacs. D’aquestes 31 estan ocupades per a infants que ja eren als centres, i s’ oferiran 8 places de lactants i 27 entre P1 i P2.

Ambdós centre es basen en una metodologia experimental i vivencial, en la que l’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge. Els infants poden explorar, observar, manipular, crear i experimentar amb materials naturals. Els centres organitzen espais i materials per a mantenir viu l’interès i la curiositat dels infants, i es treballa en contacte amb la natura, oferint materials naturals, reciclats i reals. Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que davant de la impossibilitat de fer jornades de portes obertes presencials han preparat un vídeo on es dona a conèixer el projecte educatiu, el funcionament i els espais dels centres.

El període de preinscripció començarà dilluns 18 de maig, i es podran presentar les sol·licituds fins el divendres 22 de maig. Degut a la situació excepcional que estem vivint, la preinscripció serà online, a través d’instància disponible a la web gironella.cat, però s’oferirà la possibilitat de fer-la presencial mitjançant cita prèvia si és necessari. Els interessats a obtenir una plaça hauran de presentar el llibre de família, el DNI de la persona sol·licitant, ja sigui pare, mare o tutor legal i la targeta sanitària del menor. Només es pot fer una única inscripció o sol·licitud, posant els centres d’ensenyament per ordre de preferència.

Per presentar la sol·licitud online s’haurà de complimentar el formulari disponible es aquest enllaç, i presentar una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Gironella, conjuntament amb tota la informació obligatòria abans esmentada.

Calendari de la preinscripcions i matrícules

De cara al curs 2020-2021, l’Ajuntament de Gironella assumeix com a propi el calendari publicat per part del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, establint-se les dates següents:

  • Oferta de places escolars: entre l'11 i el 13 de maig
  • Presentació de sol·licituds: del 18 al 22 de maig, ambdós inclosos
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 de juny
  • Presentació de reclamacions: del 3 al 9 de juny de 2020
  • Sorteig del número de desempat: entre el 10 i el 12 de juny
  • Llista ordenada definitiva: 19 de juny)
  • Matrícula d'alumes preinscrits amb plaça assignada: del 22 de juny al 3 de juliol. (S'informarà oportunament de quina forma es pot procedir a fer aquesta matrícula).

Tots els tràmits s'han de fer a través d'internet, si bé excepcionalment es podran fer amb cita prèvia a les oficines municipals trucant al 938250033.

Matricula

La matricula d'alumnes preinscrits amb plaça assignada s'ha de tramitar del 22 al 26 de juliol. Cal presentar el formulari de matrícula i una copia del llibre de vacunes. La presentació de documentació es pot fer presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o online a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Gironella.

Formulari de matrícula. Descarrega el formulari

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a