L’Ajuntament de Gironella augmenta un 30% el pressupost pels ajuts de material i llibres pel curs escolar 2020/2021

 

El consistori destina 10.000€ a les ajudes per a famílies pel proper curs escolar

L’Ajuntament de Gironella obre la convocatòria d’ajuts de material i llibres pel curs escolar 2020/2021 per a infants i adolescents empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que enguany s’ha augmentat el pressupost a 10.000€, un 30% més que l’anterior convocatòria, per poder fer front a un possible augment de les sol·licituds arran de la crisi provocada per la Covid-19. Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es podran presentar a partir del dia 15 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a través de la seu electrònica enviant una instància genèrica amb el formulari de sol·licitud i tota la documentació necessària.

DOCUMENTACIÓ

Consulta les

bases de la convocatòria.

Formulari de sol·licitud

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a