L’Ajuntament de Gironella adequa un nou espai polivalent que serà el gimnàs de l’Escola Sant Marc, la sala de psicomotricitat de la Llar d’Infants Estel Bassacs i l’espai dels veïns de Cal Bassacs

 

El nou espai polivalent s’estrenarà a l’inici del proper curs escolar

L’Ajuntament de Gironella ha condicionat la planta baixa de l’edifici on hi ha ubicada la Llar d’Infants Estel Bassacs per convertir-la en una sala polivalent per a l’Escola Sant Marc, i que s’utilitzarà com a gimnàs del centre. Així mateix, serà un espai compartit com a aula de psicomotricitat per la llar d’infants Estel Bassacs. L’Escola Sant Marc ha viscut un increment d’alumnes els darrers anys, fet que ha provocat una manca d’espais per a realitzar aquestes activitats físiques i educatives. Aquest espai, fins ara utilitzat per l’Associació de Veïns de Cal Bassacs, requeria d’una posada al dia i de poder-ne optimitzar el seu ús al llarg de tot el dia, facilitant així també la convivència de diferents projectes i entitats.

L’espai disposarà d’una sala polivalent, serveis accessibles, un petit magatzem i un despatx per l’Associació de Veïns del barri, que també fora de l’horari escolar en podran fer ús segons les seves necessitats. Amb aquesta actuació s’han canviat els tancaments, renovat el lavabo, repassat els revestiments, col·locat parquet, pintat els espais, renovat la instal·lació elèctrica i alhora dotar l’espai de les mesures de seguretat necessàries per als infants que hi portaran a terme activitats.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament i regidora de barri de Cal Bassacs, explica que aquesta era una actuació molt necessària per poder garantir d’un espai ampli i cobert per poder fer activitats físiques pels dos centres educatius, que no eren possibles ara a les edificacions actuals de l’escola pel creixement sostingut d’alumnat, i alhora que la llar d’infants també pugui tenir aquests espais polivalents. Així mateix, destaca que calia preservar un espai pels veïns i veïnes de Cal Bassacs on, de manera continuada al llarg dels anys, hi han portat a terme activitats socials i ha de seguir sent un espai de referència per a la convivència veïnal al barri. Roset reconeix que és una solució provisional pels propers cursos, i que ja s’està treballant amb el Departament d’Educació un estudi perquè consideri quines alternatives hi ha per reformar i ampliar el centre.

Les obres han tingut un cost de 27.563,67€.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a