L’esport amb veu de dona, conferencia del Dia Internacional de les Dones

 

0103 diadona

L’acte comptarà amb la presencia d’esportistes del municipi

Dissabte 6 de març Gironella acollirà la conferència, “L’esport amb veu de dona”, per commemorar el Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, en la que hi participaran esportistes gironellenques i berguedanes.

L’acte, presentat per Anna Ferrer, regidora de Joventut, comptarà amb la presencia de la Claudia Pons, seleccionadora Nacional de l’equip de futbol sala femení, que  serà la protagonista, i l’acompanyaran les gironellenques Martina Gonfaus, Carla Font, Alba Cardona, Aina Macià, Laia Font, Lorena Medina, Sara Sánchez, Ariadna Segura i la berguedana Clàudia Sabata.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que des del consistori es treballa per donar visibilitat a l’esport protagonitzat per dones i potenciar els referents positius especialment en àmbits masculinitzats, com és el cas de l’esport, a més de “reconèixer el talent local i retre homenatge a les esportistes de la comarca”, afegeix Serra.

L’entrada és gratuïta però cal reservar prèviament les entrades a entradium.com

El cartell 

PROGRAMA DIADELADONA web

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a