S’aprova el projecte per a construir pistes de pàdel municipals a la zona esportiva de Gironella

El teatre mòbil de Jordi Vilà Zapata, “Tot S’aprova un projecte per a construir pistes de pàdel municipals a la zona esportiva de Gironella” la propera cita del “Culturitza’t” a Gironella

La previsió de l’equip de govern és treure un concurs públic per a la construcció i explotació de les pistes per a un període d’anys a determinar. D’aquesta manera el consistori delegarà la gestió d’aquest nou equipament municipal

L’Ajuntament de Gironella va aprovar el passat mes de març el projecte per a ubicar quatre pistes de pàdel al municipi. La regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, ha explicat que en una primera fase més immediata es preveu implementar dues pistes, i si es creu necessari en un futur, se n’ubicaran dues més en l’espai reservat per a aquests dos nous terrenys de joc.

Les pistes de pàdel, que s’ubicaran a l’encreuament de l’Avinguda Països Catalans i el carrer Francesc Macià, just davant del camp de futbol 7, tindran un cost de 206.925’04 euros i implica la urbanització parcial en què s’hi inclou l’enllumenat, l’aigua i la construcció d’una caseta de serveis i recepció per a les noves instal·lacions esportives. Aquest cost haurà de ser assumit per l’empresa constructora i que exploti el servei, no suposant cap cost per les finances municipals.

Sallés ha remarcat que aquesta actuació és un compromís per dotar de més serveis esportius al municipi i alhora, donar utilitats als espais municipals que actualment estan en desús.

La construcció de les pistes de pàdel va acompanyada d’un projecte complementari per enquitranar 100 places de pàrquing a la zona esportiva i la creació d’una futura zona d’autocaravanes

L’alcalde de Gironella, David Font, ha informat que paral·lelament a aquest projecte també s’ha aprovat una altra actuació com la d’asfaltar part de l’aparcament de la zona esportiva. Així es comptarà amb unes 100 places d’estacionament asfaltades eliminant-se la zona d’aparcament amb sòl de terra.

Aquest projecte també contempla la ubicació d’un espai per a autocaravanes a Gironella que s’executaria un cop construïdes les pistes de pàdel.

A continuació podeu veure una previsió de les noves pistes de pàdel en 3D.

S’aprova un projecte per a construir pistes de pàdel municipals a la zona esportiva de Gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a