Novetats a la pista del Pavelló de Gironella

pavello

S’ha polit, envernissat i repintat per assegurar que segueixi en perfectes condicions

L’Ajuntament de Gironella ha completat, durant els mesos d’estiu, una important posada al dia de la pista del Pavelló. L’actuació ha consistit en polir tota la superfície, aplicar-hi una nova capa de vernís i tornar-hi a pintar les línies perquè en puguin gaudir els practicants de bàsquet, handbol i futbol sala, voleibol i patinatge. El Pavelló de Gironella és de parquet natural i es va inaugurar l’any 1992.

L’obra ha tingut un cost de 9.000 € que permetran evitar despeses molt majors a la llarga, i que també donen resposta immediata a l’augment d’activitat del Pavelló. Actualment, ha crescut la utilització d’aquest equipament tant per la creació de nous clubs esportius com de noves activitats extraescolars.

Com explica la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Gironella, Maria Àngels Sallés, la voluntat de l’Ajuntament és que el Pavelló pugui acollir “cada vegada més practicants de l’esport”, i per això calia garantir que el terra tingués les millors condicions. Sallés remarca que amb aquesta actuació s’ha aconseguit “un resultat excel·lent però amb un cost molt més baix del que haurien tingut actuacions majors com ara la substitució de tota la superfície”.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a