La piscina municipal de Gironella amplia l’horari d’obertura

0611 obertura piscina drone

La piscina municipal de Gironella obrirà les portes del 16 de juny a l’11 de setembre

La piscina municipal de Gironella entrarà en funcionament el proper dissabte, 16 de juny, amb una jornada de portes obertes que permetrà l’entrada gratuïta a tots els assistents. Enguany, i com a novetat, s’amplia l’horari d’obertura de la piscina, de 10 del matí a dos quarts de nou del vespre.

La regidora d’esports, M. Àngels Sallés, ha explicat que durant l’any s’han fet actuacions de manteniment de la piscina, com ara, arranjar les rajoles i pintar la zona dels vestidors. A més, i per tercer any consecutiu, el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada, i hi haurà 3 socorristes tant al matí com a la tarda. 

Activitats durant tot l’estiu

Amb el lema “Estiu actiu a la piscina” s’oferiran activitats dedicades als adults i als més petits durant el mes de juliol. Concretament, es farà un un curs d’Aquagym els dilluns i dimecres de 10.00h a 11.00h, i dos cursos de natació infantil, un per a nens que no saben nedar, i un per a nens que volen millorar les habilitat aquàtiques. El primer curs, es farà de dilluns a divendres de 16.00h a 16.45, i el segon, de 17.00h a 17.45. 

Les inscripcions d’aquestes activitats s’han de formular a la taquilla de la piscina, i es pot consultar el preu en aquest enllaç.

Obertura i abonaments

La piscina municipal obrirà les portes aquest dissabte 16 de juny, i durant tot el dia s’hi podrà accedir gratuïtament. A la taquilla s’hi podran adquirir les entrades i abonaments, que ja es poden comprar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gironella. Com ja és habitual, l’ajuntament ofereix bonificacions per als abonaments de la piscina, i l’entrada gratuïta a partir de 70 anys.

La novetat d’enguany és l’ampliació de l’horari d’obertura, que s’allarga 30 minuts més. Així doncs, les instal·lacions estaran obertes de 10.00h a 20.30h de dilluns a diumenge.

Es poden consultar els preus dels abonaments i les entrades en aquest enllaç.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a