Dilluns obre al públic la nova pista de pàdel municipal

84350F69 07C3 4CED B336 DED9647BAE68 

Divendres 24 es faran unes jornades de dinamització del nou equipament esportiu, amb partides per qui vulgui iniciar-se amb l’esport

L’Ajuntament de Gironella obrirà les portes de la primera pista de pàdel municipal de Gironella el proper dilluns. Abans però, es podrà fer una petita prova aquest divendres amb monitors i professionals que dinamitzaran tota la tarda la zona, una activitat gratuïta i oberta a tothom.

La pista està ubicada a l’Avinguda dels Països Catalans, a la zona esportiva del municipi, l’accés és automatitzat, i s’hi podrà accedir de les 8.00h fins les 23.00h. Les reserves mínim han de ser d’una hora, i màxim de dues, tal i com explica M. Àngels Sallés, regidora d’Esports. Sallés destaca que la construcció d’una pista de pàdel era un dels grans reclams dels gironellencs, i afirma que la voluntat del consistori és instal·lar-ne més.

Les reserves s’han de fer a través d’aquesta pàgina web (www.equipamentsgironella.cat), i es pot reservar la pista amb dues setmanes d’antelació. El preu per hora és de 16€, i es poden tenir com a molt dues reserves actives al mateix temps. Un cop finalitzada la reserva, rebran un codi que els permetrà accedir a la pista. En aquest enllaç es pot consultar els passos a seguir per fer una reserva.

Les obres de construcció de la pista van començar el passat mes d’abril, i han tingut un cost de 48.540,86€.

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a