Gironella celebrarà el Dia Internacional de la Gent Gran amb una gran festa

cromo ajuntament03

Els actes se celebraran el 2 d’octubre

 

dia gent gran gironella 2022

Diumenge 2 d’octubre Gironella celebrarà la Diada de la Gent Gran, una festa per celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. Enguany s’ha organitzat una jornada carregada d’activitats i novetats.

Els actes començaran al matí amb la missa a l’Església Parroquial cantada per la Coral SI FA, SOLFA a les 12.15h, a les 13.00h la Plaça de la Vila acollirà la ballada de sardanes amb l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Puig-Reig, al migdia, arriba una de les grans novetats, el gran dinar de germanor a l’Espai el Blat, a càrrec de Cal Pajares i amenitzat per la Megapubilla cantant a Núria Feliu. Per acabar, es podrà gaudir de la representació teatral amb “Les històries del’avi Joan”.

El preu del dinar és de 12€ per a persones majors de 70 anys empadronades a Gironella, i les inscripcions estan obertes fins aquest divendres 23 de setembre. Les persones interessades en apuntar-se al dinar ho poden fer al Casal Cívic La Llar o a l’Ajuntament de Gironella.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que enguany s’ha volgut donar més importància a la festa, i per primer cop, s’ha organitzat un dinar de germanor,  acompanyat d’activitats al matí i la tarda. “S’ha volgut recuperar la diada com a festa de poble, doncs degut a la pandèmia i el pas dels anys, s'havia anat quedant amb una diada poc representativa".” Explica la regidora.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a