Gironella aposta per a ser la referència comarcal en el Carnestoltes 2014

Gironella aposta per a ser la referència comarcal en el Carnestoltes 2014

Del dijous 27 de febrer al dimecres 5 de març, Gironella viurà immers en el Carnestoltes, que enguany vol recuperar la notorietat d'altres anys i ser la festa de referència a la comarca, tal i com havia estat antigament.

L'alcalde de Gironella, David Font, ha destacat els novetats que hi haurà enguany, com són la recuperació de la Disco Baby el divendres a la tarda, i el Ball de dissabte a la nit, que feia uns anys que s'havia suprimit. Segons l'Alcalde: “Volem potenciar les 4 parts de la festa, l'arribada de La Perla el dijous a la tarda, el Dia Infantil, amb la desfilada de les escoles al matí i les activitats d'animació a la tarda, el dissabte com a dia fort, amb la rua a la tarda i el Ball de nit, i el comiat de La Perla i els seu seguici, el dimecres.”

El Ball de dissabte, que serà a partir de 2/4 d'11 de la nit al Local del Blat, serà el lloc on es farà l'entrega de premis de la desfilada de la tarda, alhora es farà entrega a un premi a la disfressa més original, a la millor parella i a la disfressa més “cutre”.

La regidora de festes, M. Àngels Sallés, ha fet referència a la voluntat que en aquest ball, anomentat La Perla goes to Hollywood, i que estarà ambientat en aquesta temàtica, hi hagi persones de totes les edats, i que per això s'ha apostat per a tres actuacions, Joan Vilandeny, Autoput i DJ Rubén Teixeira.

El pressupost per a la festa és de 14.000 euros, igual que en l'edició anterior.

Tant l'Alcalde com la regidora de festes, M. Àngels Sallés, ha destacat la importància de la col·laboració de les entitats i associacions de Gironella en l'organització del Carnestoltes, així com la de les Escoles i el grup de docents que fan que la desfilada infantil sigui un èxit.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a