Gironella se solidaritza amb la Marató de TV3 amb diferents activitats

 Gironella se solidaritza amb la Marató de TV3 amb diferents activitats

La 24a edició de La Marató està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya

La primera activitat que s’organitza al municipi per recollir fons per La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la diabetis i a l’obesitat, tindrà lloc al Local del Blat, on la Fundació Residència Sant Roc celebrarà un Ball a càrrec de Joan Vilandeny a les 17h.

El divendres, 11 de desembre, l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMPA) de l’Escola Gironella i la mateixa escola organitzen un berenar solidari al pati del centre. Una activitat que en cas de mal temps es traslladaria al Local del Blat.

Diverses entitats del municipi de Gironella organitzen activitats per la 24a edició de La Marató de TV3 que tindrà lloc el proper diumenge, 13 de desembre

El diumenge, 13 de desembre, el Club Atletisme Gironella organitzada una caminada solidària amb sortida des del Casal d’Avis La Llar a les 10h del matí. Els participants podran escollir entre un recorregut de 6 quilòmetres, o bé de 12.

La solidaritat a Gironella seguirà el divendres, 18 de desembre, a La Llar en què el Casal de la Gent Gran organitza la Festa Nadal Solidari, de 16h a 18:30h, amb una cantada de nadales, xou de ball en línia, caga Tió i recollida d’aliments pel Banc d’Aliments de Gironella (BAG) i un berenar per acabar la festa.

El dissabte, 19 de desembre, és el torn del sopar solidari de La Gerundella al Casal de la Llar d’Avis a les 20h.

Des de l’Ajuntament de Gironella us animem a participar en els diferents actes per tal de recollir fons per a la investigació d’aquestes malalties que pateixen 1 de cada 4 persones a Catalunya. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a