Gironella celebrarà les festes de Nadal amb una programació apta per a tots els públics

Gironella celebrarà les festes de Nadal amb una programació apte per a tots els públics

 

Una renovada programació pensada en què es combina el tradicional Pessebre vivent amb el Cagatió, concerts de música o tallers creatius, entre d’altres

Lluís Vall, regidor de Festes de l’Ajuntament de Gironella, manifesta que enguany, per primera vegada al municipi, es programa un seguit d’activitats nadalenques posant en valor i en relleu la quantitat d’actes organitzats tant des de l’Ajuntament com des del teixit associatiu del municipi.

 

Vall explica que aquesta decisió s’ha pres després de valorar i replantejar-se l’antic parc de Nadal celebrat anteriorment a Gironella i que deixar d’organitzar-se a causa de la poca afluència de públic.

La programació nadalenca que comença aquest divendres, 4 de desembre, amb l’exposició-subhasta solidària de la Fundació Tutelar del Berguedà a la Biblioteca de Gironella, s’acabarà el diumenge, 31 de gener, a les 18h, al Local del Blat, amb l’obra de teatre familiar “La caputxeta que escombrava l’escaleta”

Per primer cop a Gironella, un espectacle infantil a càrrec de  la companyia Moxi-Toxi realitzarà l’encesa de les llums de Nadal amb un avet de grans dimensions a la plaça de la Vila. Serà, el dissabte, 5 de desembre, a les 18h a la plaça de la Vila.

El regidor de Festes ha volgut destacar la inclusió d’actes tradicionals catalans com un Cagatió popular amb espectacle infantil el proper divendres, 25 de desembre, a les 11:30h davant de l’Ajuntament, en què tothom qui hi vulgui participar haurà de portar-se un bastó o el Cap d’Any Infantil que tindrà lloc al Local del Blat el proper 31 de desembre, de 17h a 20h.

Com ja es tradicional, dins d’aquesta programació d’activitats de Nadal que podeu consultar aquí, hi haurà l’Arribada del Patge Gercai a l’Avinguda Catalunya, el proper diumenge, 27 de desembre, a les 11:30h; el Pessebre vivent de la Vila de Gironella al nucli històric, el diumenge, 20 de desembre, a les 18h; i l’Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a les Roques del Pont Vell, a les 18h, el diumenge, 5 de gener de 2016.

Trobareu tota la informació dels actes de Nadal a Gironella aquí

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a