El concert d’Any Nou i el Festival de Patinatge tancaran una exitosa programació nadalenca

web gironella es nadal copia

Gironella ha gaudit, des de l’1 de desembre, d’una programació amb actes per a tots els públics

Seguint la feina feta des de l’any passat, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gironella ha coordinat per aquestes festes una programació agrupada amb les entitats del municipi i el consistori. Les mateixes entitats, o bé l’Ajuntament, han estat els encarregats d’organitzar gairebé una cinquantena d’actes que han conformat una agenda nadalenca única.

Concert i patinatge

Les activitats de Nadal de Gironella s’acomiadaran definitivament aquest cap de setmana, amb el concert d’Any Nou de l’Escola Municipal de Música de Puig-Reig, que serà diumenge a les 12 del migdia a l’Església Vella, i també amb el Festival de Nadal de patinatge artístic del Club Patí Berguedà, previst pel mateix diumenge a les sis de la tarda al Pavelló d’Esports.

Èxit de participació

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, destaca que aquest no només ha estat l’any de consolidació de l’aposta iniciada l’any passat, sinó que ha servit “per anar un pas més enllà i introduir novetats com les Grans Campanades, que ens van projectar arreu del país”. Unes campanades, a més, que significaven un important avanç respecte l’any passat, quan no es van poder celebrar per falta d’iniciatives privades.

En aquest sentit, Vall valora molt positivament la implicació de les entitats del municipi per tirar endavant totes les activitats, així com la “molt bona resposta” dels gironellencs, que han permès que tots els actes hagin estat un èxit.

Una altra de les novetats d’aquest any ha estat la difusió d’un espot publicitari per incentivar les compres al municipi, que ha servit per consolidar l’aposta de l’Ajuntament pel comerç de proximitat.

L’Ajuntament de Gironella agraeix, doncs, la bona resposta que ha permès que les festes de Nadal hagin estat, un any més, de les millors de la comarca.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a