Gironella tornarà a viure les campanades a la Plaça de la Vila

2712 cap dany gironella

Foto: Joan Bascompte

#gironellaéscapdany

L’Ajuntament de Gironella ha presentat la programació de la nit de Cap d’Any  al municipi. Després de l’èxit de la festa de l’any passat el consistori ha decidit tornar a celebrar les campanades a la Plaça de la Vila, aquest cop, però, sense televisió.

Des de 2/4 de 12 de la nit la Plaça de la Vila es convertirà en una gran festa amb un espectacle i DJ Weah per animar els minuts previs a les campanades. A les 12 de la nit es donarà la benvinguda a l’any 2018 amb les 12 campanades, aquest any a l’hora, i la festa continuarà a partir de 2/4 d’1 al Local del Blat amb DJ Weah i Parentesis Grup.

L’acte a la plaça és gratuït i els assistents s’hauran de portar el raïm i el cava. A més, enguany, les campanades també es podran seguir en directe a través del canal de youtube de l’Ajuntament.

Lluís Vall, regidor de Cultura i Festes, es mostra satisfet per poder celebrar les campanades a Gironella per segon any consecutiu, i espera que  tot i l’anècdota de l’any anterior els gironellencs surtin a celebrar l’entrada al 2018 a la Plaça de la Vila. Vall ha emmarcat aquesta iniciativa en la “voluntat de revitalitzar el casc antic”, i convida a tots els vilatans a participar-hi i així poder donar la benvinguda al 2018 tots junts.

 

Festa al Local del Blat

A partir de 2/4 d’1 el Local del Blat es transformarà en una pista de ball amb els millors èxits de la música dels 60, 70, 80… i a partir de 2/4 de 3 DJ WEAH agafarà el timó de la festa fins entrada la matinada.

Les entrades es poden comprar anticipades a Cal Xato, a Cal Rafilat,  als Joves de Gironella i a La Carmanyola (Berga) per 10€, i a taquilla per 15€.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a