Viladomiu Vell celebra la Festa Major amb Vermusic

 0706 vermusic viladomiu

La colònia acollirà el Vermusic els dies 6, 7 i 8 de juliol

Coincidint amb la Festa Major de Viladomiu Vell, la colònia serà l’escenari aquest cap de setmana d’una nova edició del Vermusic, el cicle itinerant de música en directe que promou l’activitat cultural, diürna i de caràcter familiar en diversos espais.

El tret de sortida a la Festa Major serà divendres al vespre el concert Vermusic amb “Abbey Road” el millor grup de tribut a Beatles d’Europa, i un dels cinc millors del món. La festa continuarà dissabte amb activitats per a tots els públics: concurs de dibuix infantil, concurs de flors silvestres en ram tallat, vermut musicals, sopar popular, ball de festa major amb l’orquestra Xarop de Nit, i concert de “Smoking Stones”, tribut a Rolling Stones. Diumenge, les activitats continuaran amb l’esmorzar popular pels veïns de la colònia, la missa de Festa Major,  els jocs de cucanya, la Zumba Party i el concerts i vermut musicals a l’espai Vermusic.

Una de els activitats més destacades del cap de setmana és l’exposició de fotografies per commemorar els 150è aniversari de la colònia. Els veïns, tal i com ha explicat Miquel Serra, membre de l’associació de veïns, han recollit fotografies de la vida a la colònia al llarg de tots aquests anys i han preparat una simulació “L’escola d’abans. L’escola de la colònia”, per poder visitar l’escola tal i com era fa uns anys.

Lluís Vall, regidor de cultura i festes ha destacat el treball conjunt del consistori, l’Associació de Veïns de la colònia i Vermusic, i també ha agraït a l’associació de veïns per obrir les portes de la Festa Major. Vall  ha aprofitat per convidar a tots els berguedans a gaudir de bona musica, gastronomia i festa aquest cap de setmana a Gironella.

Es pot consultar el cartell de la Festa Major en aquest enllaç, i el del Vermusic clicant aquí.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a